Se face cu:
suc făcut din 5 kg de roșii, la care se adaugă 2 kg de gogoșari sau capia tocați. Se fierbe până scade 1/3. Se adaugă sare, 2- 3 linguri cu zahăr sau miere, 2 foi de dafin, boabe de piper, boabe de corinadru, boabe de muștar, 100 ml oțet de vin, 250 ml ulei, usturoi după gust, dar nu mult, o ramură de busuioc. Se mai fierbe 10 minute.Se sterilizează /
http://aromele.blogspot.com/2008/10/despre-sterilizarea-conservelor-about.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Ieri am făcut cozonacii și astăzi pasca. Am preferat să aleg pentru pasca varianta fără aluat de cozonac, mai puțin dulce și mai ușor. Iat...
-
Se face la fel ca pasca cu smântână, adică: Cantități pentru o pască: 900 g smântână 6 ouă 3 linguri cu făină 7 linguri...
-
Am facut un aluat de chec cu doua oua - reteta de AICI> Acesta mi-a ajuns pentru doua pasti. Umplutura cu ciocolata: - r...
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu